Introduksjon

Om Informasjonskapsler

De fleste nettsteder du besøker, bruker informasjonskapsels for å forbedre din brukeropplevelse ved at det nettstedet "husker" deg, enten for varigheten av besøket (ved hjelp av en "sesjonsbasert informasjonskapsel") eller for gjentatte besøk (ved hjelp av en "vedvarende informasjonskapsel"). Informasjonskapsler gjør mange forskjellige jobber: de lar deg navigere mellom sidene effektivt, lagrer dine preferanser, og forbedrer din opplevelse av en nettside generelt. Informasjonskapsler gjør samspillet mellom deg og nettstedet raskere og enklere. Hvis en nettside ikke bruker informasjonskapsler, vil det tro du er en ny besøkende hver gang du flytter til en ny side på nettstedet - for eksempel når du skriver dine innloggingsdetaljer og flytter til en annen side, vil det ikke gjenkjenne deg og det vil ikke være i stand til å la deg forblir logget inn. Noen nettsteder vil også bruke informasjonskapsler for å forsyne deg med reklame eller markedsføringsmeldinger basert for eksempel på hvor du befinner deg og/eller surfevanene dine. Informasjonskapsler kan angis av nettstedet du besøker ("første parts informasjonskapsler") eller kan settes av andre nettsteder som driver innhold på siden du viser ("tredjeparts informasjonskapsler"). Finn ut mer.

Hva inneholder en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en enkel tekstfil som lagres på din datamaskin eller mobile enhet av en nettserver, og bare denne serveren vil være i stand til å hente eller lese innholdet i denne informasjonskapselen. Hver informasjonskapsel er unik for din nettleser. Den vil inneholde noe anonym informasjon som en unik identifikator og sidenavnet og noen siffer og tall. Det gjør at et nettsted kan huske ting som dine preferanser eller hva som er i handlekurven din.

Hva du gjør hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler blir satt

Noen mennesker synes ideen om et nettsted som lagrer informasjon på datamaskinen eller mobilenheten litt påtrengende, særlig når denne informasjonen lagres og brukes av en tredjepart uten at de vet det. Selv om dette vanligvis er ganske ufarlig, kanskje du ikke ønsker å se reklame som er målrettet mot dine interesser. Hvis du foretrekker det, er det mulig å blokkere noen eller alle informasjonskapsler, eller selv å slette informasjonskapsler som allerede er satt. Men du må være klar over at du kan miste noen funksjoner på dette nettstedet.

Hvordan CNH Industrial bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler gjør det mulig for oss å identifisere enheten din, eller deg når du har logget inn. Vi bruker informasjonskapsler som er strengt nødvendig for å gjøre deg i stand til å bevege deg rundt i området eller å gi visse grunnleggende funksjoner. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonaliteten på nettstedet ved å lagre dine preferanser, for eksempel. Vi bruker også informasjonskapsler for å hjelpe oss å forbedre ytelsen for nettstedet vårt slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Nedenfor finnes mer informasjon om hver av disse kategoriene av informasjonskapsler sammen med hovedsakelige informasjonskapsler som er satt av CNH Industrial nettsteder.

Strengt nødvendige informasjonskapsels

Noen informasjonskapsler er strengt nødvendige for å gjøre deg i stand til å bevege deg rundt på nettsiden og bruke funksjonene. Uten disse informasjonskapsler, vil vi ikke være i stand til å bestemme antall unike brukere på nettstedet eller tilby visse funksjoner, som automatisk pålogging til CNH Industrial tjenester.

Funksjonalitetsinformasjonskapsler

Funksjonalitetsinformasjonskapsler registrerer informasjon om valgene du har gjort og tillater oss å skreddersy nettstedet til deg. For eksempel, hvis du setter din plassering på CNH Industrial hjemmeside for å få dine lokale nyheter og værmelding, bruker vi informasjonskapsler for å lagre posisjonen du foretrekker. Funksjonalitetsinformasjonskapsler kan også ta form av Flash-informasjonskapsler, som er lagret i Adobe Flash Player i stedet for i nettleseren din. Disse brukes til å tilby funksjoner som automatisk fortsetting, ved å huske punktet hvor du avbrutt spillingen av et program, og for lagring av preferanser som din voluminnstilling.

Sikkerhetsinformasjonskapsler

Vi bruker sikkerhetsinformasjonskapsler for å autentisere brukere, hindre ulovlig bruk av påloggingsinformasjon, og beskytte brukerdata fra uvedkommende. For eksempel kan vi bruke informasjonskapsler som inneholder digitalt signerte og krypterte oppgaver om en bruker og/eller påloggingstid. Kombinasjonen av disse to informasjonskapsler tillater oss å blokkere mange typer angrep, som forsøk på å stjele innholdet i skjemaer som du fullfører på nettsider.

Ytelseinformasjonskapsler

Vi bruker ytelsesinformasjonskapsler over CNH Industrial nettsted for interne formål for å hjelpe oss å gi deg en bedre brukeropplevelse. Informasjon levert av informasjonskapsler hjelper oss til å forstå hvordan våre besøkende bruker CNH Industrial nettsted, slik at vi kan forbedre hvordan vi presenterer vårt innhold til deg. De lar oss også å teste forskjellige designideer for bestemte sider, for eksempel CNH Industrial hjemmeside. Vanligvis tegner vi kontrakt med uavhengige selskaper for måling og forskning, som utfører disse tjenestene for oss, og i dette tilfelle, kan disse informasjonskapslene settes av en tredjepart (tredjeparts informasjonskapsler).

Reklame på nettet basert på atferd

CNH Industrial nettsted, med reklamefunksjoner, er skreddersydd for den enkelte brukeren. Vi bruker informasjonskapsler for å avgjøre hvilken reklame som kan være mest relevant for deg, basert på de områdene du viser på våre nettsteder og din IP-adresses geografiske plassering. Tabellen nedenfor inneholder lenker til enkelte annonseringspartneres opt-out mekanismer.

Du kan velge om du vil tillate disse informasjonskapsler å bli satt i innstillinger for informasjonskapslene. Hvis du ønsker å melde deg ut av en individuell organisasjons informasjonskapsler, vennligst bruk linkene nedenfor.

Tredjeparts informasjonskapsler og innebygd innhold

Vi bruker en rekke tredjeparter som også kan sette informasjonskapsler på sine nettsider for å støtte funksjonene på våre nettsteder (for eksempel Flickr, YouTube, Facebook, etc). CNH Industrial kontrollerer ikke spredning av disse informasjonskapslene. Du bør sjekke tredjeparts nettsider for mer informasjon om disse.

Tredjeparts informasjonskapsler er identifisert i listen nedenfor, sammen med informasjon om hvordan du kan velge å ikke motta dem.

Tredjeparts informasjonskapsler

Sider med dette innebygde innhold kan vise informasjonskapsler fra disse nettstedene. På samme måte, når du bruker en av dele-knappene på en CNH Industrial nettside, kan en informasjonskapsel settes av tjenesten du har valgt å dele innholdet gjennom. CNH Industrial kontrollerer ikke spredning av disse informasjonskapslene og dette verktøyet vil ikke blokkere informasjonskapslene fra disse nettstedene. Du bør sjekke den aktuelle tredjeparts nettside for mer informasjon om disse.

Du kan velge om du vil tillate disse informasjonskapsler å bli satt i innstillinger for informasjonskapslene. Hvis du ønsker å melde deg ut av en individuell organisasjons informasjonskapsler, vennligst bruk linkene nedenfor.

Innebygd innhold

Du vil også se innebygde "dele"-knapper på CNH Industrial nettsider. Disse gjør at brukere enkelt kan dele innhold med vennene sine gjennom en rekke populære sosiale nettverk. Når du klikker på en av disse knappene, vil en informasjonskapsel bli satt av tjenesten du har valgt for å dele innhold gjennom. CNH Industrial kontrollerer dermed ikke spredning av disse informasjonskapslene.

Avsløring

Vi selger ikke informasjonen som samles inn av våre informasjonskapsler, og heller ikke offentliggjør vi informasjonen til tredjeparter, unntatt der loven krever det (for eksempel til statlige organer og politiet).

Hvis du ønsker å kontrollere hva informasjonskapsler er satt på enheten via CNH Industrial hjemmeside, kan du finne ut hvordan du gjør dette i Tredjeparts informasjonskapsler.

Markedsføring basert på atferd

Teknikken for markedsføring styrt av adferd gir brukere og annonsører en mer verdifull og unik opplevelse ved å levere reklame og innhold som er mer relevant for brukeren.

Systemet vi bruker er en type "markedsføring styrt av atferd", som bruker informasjonskapsler for å oppdage generell informasjon om hvilke sider på våre nettsteder du besøker. Det kan også se på IP-adresser for å legge til generell informasjon om landet, byen eller regionen der du befinner deg, sammen med ditt domenenavn (f.eks hva Internett-leverandør du bruker). Denne informasjonen gjør at du kan bli gruppert med andre mennesker med samme interesser og plasserer deg i et "markedssegment". Vi kan da vise annonser som vi mener folk i ditt markedssegment vil finne relevant. Vi tror dette gjør reklamen mer interessant og nyttig for deg, og hjelper oss også å øke verdien vi får ut av området og av våre annonsører, og derfor til slutt gir det oss en større evne til å investere i bra innhold til fordel for alle våre brukere.

Aggregert informasjon

Det er viktig å observere at ikke på noe tidspunkt vil vi eller våre tjenesteleverandører forsøke å identifisere deg individuelt, og ikke på noe tidspunkt vet vi hvem du er eller hva sider du individuelt har vært å se på - vi bare samler relevant informasjon for å skape markedssegmenter av grupper av mennesker. Vår "markedsføring basert på atferd" har en annen funksjon enn andre former for tiltak basert på atferd, fordi vi bare ser på din reise gjennom CNH Industrial hjemmeside, og vi trenger ikke å bruke eller dele data med eller fra andre nettsteder.

Administrere informasjonskapsler

Nettleserens informasjonskapsler

Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan du endre din nettleser slik at den varsler deg når informasjonskapsler blir sendt til den eller du kan avvise informasjonskapsler helt. Du kan også slette informasjonskapsler som allerede er satt.

Hvis du ønsker å begrense eller blokkere nettleserens informasjonskapsler som er satt på enheten så kan du gjøre dette gjennom innstillingene i nettleseren. hjelpefunksjonen i nettleseren din skal fortelle deg hvordan. Alternativt kan du ønske å besøke www.aboutcookies.org, som inneholder omfattende informasjon om hvordan du gjør dette på en rekke ulike nettlesere.

De fleste av CNH Industrial nettsteder fungerer uten informasjonskapsler, men du vil miste noen funksjoner og funksjonalitet hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler. For eksempel, vil du ikke være i stand til å sette været for din valgte by.

Innstillinger for informasjonskapsler

Hvis du ikke ønsker å motta visse kategorier av informasjonskapsler på CNH Industrial nettside, kan du bruke følgende verktøy for å melde deg ut av dem. Vi må sette en informasjonskapsel, slik at vi kan huske valgene dine neste gang du besøker nettstedet fra samme nettleser. På det nåværende tidspunkt er det ikke teknisk mulig for oss å tillate deg å forflytte innstillingene dine mellom forskjellige nettlesere og enheter, og dermed må du endre disse innstillingene fra hver nettleser du bruker.

Vær også oppmerksom på at vi gjør vårt ytterste for å respektere dine valg, men det er mulig at ikke alle informasjonskapsler vil bli tatt. Hvis dette er en bekymring vil vi anbefale deg endre innstillingene for informasjonskapsler via nettleseren din. Nettleserens hjelpefunksjon vil fortelle deg hvordan.

Abonner på nyhetsbrev

Få beskjed på epost om OK Trucks nyheter og tilbud

Takk for at du registrerer deg på OK Trucks nettstedet.
Du vil snart motta vårt nyhetsbrev med spesialtilbud og annen informasjon
En feil oppstod. Vennligst prøv igjen senere eller kontakt vår support.

Vennligst svar på alle følgende uttalelser

¡ Jeg har lest Personvernerklæringen og gir mitt samtykke for formålene og behandlingene som gis nedenfor:

MARKEDSFØRINGSAKTIVITETER - behandling av min Data av IVECO S.p.A. i hardkopi, ved automatiserte eller elektroniske måter inkludert via e-post, telefon (f.eks. automatisert telefonsamtale, SMS, MMS, fax) og enhver annen måte (f.eks. nettsider, mobilapper) med formål om å sende kommersiell kommunikasjon og nyhetsbrev i tillegg til markedsføring av produkter og tjenester, som beskrevet i avsnitt 2 (iii) i Personvernerklæringen:

MARKEDSFØRING TREDJEPARTER - kommunikasjon av min Data til IVECO S.p.A. sine datterselskap og undergrupper av CNH Industrial Group i tillegg til autoriserte forhandlere og distributører, og behandling utført av dem med formål om å sende kommersielle kommunikasjoner i tillegg til markedsføring av sine produkter og tjenester eller utføre markedsundersøkelser, som beskrevet i avsnitt 2 (iv) av Personvernerklæringen: