OK TRUCKS – SALG OG MARKEDSFØRING AV BRUKTE KJØRETØY SERTIFISERT AV IVECO.

GRUNDIG INSPEKSJON – HELT INN TIL KJERNEN

Våre kjøretøyer gjennomgår en rekke kontroller og inspeksjoner etter en bestemt prosedyre før de legges ut på markedet. Så selv om kjøretøyene våre er brukt, kan kundene våre være sikre på å få kjøretøy som ikke bare er i pålitelig, men i perfekt stand.

PREMIUM, KOMFORT ELLER STANDARD – VI OPPFYLLER ALLE BEHOV

Hver kunde har forskjellige krav – også når det gjelder pris og klargjøring av kjøretøy. Basert på deres spesifikke egenskaper, som alder, kjørelengde og opparbeiding, blir kjøretøyene delt inn i tre kategorier – PREMIUM, KOMFORT og STANDARD – for å oppfylle kundenes behov på best mulig måte.

FRA GAMMEL TIL NYTT

For alle reparasjoner på kjøretøyene bruker vi kun originaldeler og komponenter fra IVECO. Dette sikrer at kjøretøyet er godt rustet til å legge ut på neste oppdrag med sin nye eier.

SAMME FORDELER SOM FOR ET NYTT KJØRETØY

Vårt tilbud inkluderer tilleggstjenester, for eksempel garantipakker som er gyldige i hele Europa, mobilitetstjenester, leasing og finansieringsløsninger. Et profesjonelt team støtter kundene våre med å velge det mest egnede bruktkjøretøyet for deres forretningsområde for å få best mulig valuta for pengene.

HELE HISTORIEN

OK TRUCKS finnes i mer enn 20 land. Et profesjonelt team støtter kundene våre med å velge den mest egnede lastebilen for deres forretningsområde for å få best mulig valuta for pengene . Og i tilfelle du har problemer med kjøretøyet, kan du ringe vårt døgnåpne gratisnummer. Dessuten kan alle IVECO-verksteder tilby rask og enkel hjelp. Så alle kunder, uansett hvor de er, kan lett finne en kompetent kontakt i nærheten.

OK TRUCKS, et komplett utvalg av bruktkjøretøy – pålitelig over tid.

Abonner på nyhetsbrev

Få beskjed på epost om OK Trucks nyheter og tilbud

Takk for at du registrerer deg på OK Trucks nettstedet.
Du vil snart motta vårt nyhetsbrev med spesialtilbud og annen informasjon
En feil oppstod. Vennligst prøv igjen senere eller kontakt vår support.

Vennligst svar på alle følgende uttalelser

¡ Jeg har lest Personvernerklæringen og gir mitt samtykke for formålene og behandlingene som gis nedenfor:

MARKEDSFØRINGSAKTIVITETER - behandling av min Data av IVECO S.p.A. i hardkopi, ved automatiserte eller elektroniske måter inkludert via e-post, telefon (f.eks. automatisert telefonsamtale, SMS, MMS, fax) og enhver annen måte (f.eks. nettsider, mobilapper) med formål om å sende kommersiell kommunikasjon og nyhetsbrev i tillegg til markedsføring av produkter og tjenester, som beskrevet i avsnitt 2 (iii) i Personvernerklæringen:

MARKEDSFØRING TREDJEPARTER - kommunikasjon av min Data til IVECO S.p.A. sine datterselskap og undergrupper av CNH Industrial Group i tillegg til autoriserte forhandlere og distributører, og behandling utført av dem med formål om å sende kommersielle kommunikasjoner i tillegg til markedsføring av sine produkter og tjenester eller utføre markedsundersøkelser, som beskrevet i avsnitt 2 (iv) av Personvernerklæringen: