OK LASTEBILER, helt dedikert til salg og markedsføring av brukte kjøretøy sertifisert av Iveco.

2015 markerte et vendepunkt for Iveco brukte kjøretøy. Et mer utfordrende oppdrag, et forsterket sentralisert team, et omfattende tilbud til sluttkunder.

OK Trucks tilbyr et bredt utvalg av produkter for kunder som er interessert i en brukt bil som er trygg, pålitelig, garantert og sertifisert av Iveco.

Våre biler gjennomgår en rekke kontroller og inspeksjoner. Basert på deres tilstand og egenskaper, som alder, kjørelengde og tekniske spesifikasjoner, er kjøretøyene delt inn i tre kategorier -Premium, Komfort og Basic for å møte kundebehovene på en best mulig måte.

OK Trucks er til stede i mer enn 13 land. Et profesjonelt team støtter våre kunder ved valg av de mest egnede brukte lastebilene i henhold til deres virksomhets behov og ønsker for å få best valuta for pengene.

Vårt tilbud inkluderer tilleggstjenester, for eksempel en garanti gyldig i hele Europa, mobilitetstjenester, leasing- og finansieringsløsninger.

OK Trucks, et komplett utvalg av pålitelige brukte kjøretøy.


Download Brochure

Månedlig tilbud

LOKAL FORHANDLER

Kontakt oss

Abonner nyhetsbrev

Takk for at du registrerer deg på OK Trucks nettstedet.
Du vil snart motta vårt nyhetsbrev med spesialtilbud og annen informasjon
Takk for at du registrerer deg på OK Trucks nettstedet.
Du vil snart motta vårt nyhetsbrev med spesialtilbud og annen informasjon
En feil oppstod. Vennligst prøv igjen senere eller kontakt vår support.

Vennligst svar på alle følgende uttalelser

¡ Jeg har lest Personvernerklæringen og gir mitt samtykke for formålene og behandlingene som gis nedenfor:

MARKEDSFØRINGSAKTIVITETER - behandling av min Data av IVECO S.p.A. i hardkopi, ved automatiserte eller elektroniske måter inkludert via e-post, telefon (f.eks. automatisert telefonsamtale, SMS, MMS, fax) og enhver annen måte (f.eks. nettsider, mobilapper) med formål om å sende kommersiell kommunikasjon og nyhetsbrev i tillegg til markedsføring av produkter og tjenester, som beskrevet i avsnitt 2 (iii) i Personvernerklæringen:

MARKEDSFØRING TREDJEPARTER - kommunikasjon av min Data til IVECO S.p.A. sine datterselskap og undergrupper av CNH Industrial Group i tillegg til autoriserte forhandlere og distributører, og behandling utført av dem med formål om å sende kommersielle kommunikasjoner i tillegg til markedsføring av sine produkter og tjenester eller utføre markedsundersøkelser, som beskrevet i avsnitt 2 (iv) av Personvernerklæringen: